Erhan Durukan'dan Mhp İl Teşkilatı'na Ziyaret

Türk Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Erhan Durukan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nı ziyaret...

Türk Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Erhan Durukan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Türk Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı ve aynı zamanda Objektif Dergisi'nin sahibi Erhan Durukan, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Durukan, 1994 yılında dergisinin 48.

sayısında MHP'nin kurucusu olan merhum Alparslan Türkeş ile yaptığı röportajı, fotoğrafları ve Türkeş'e ait albümleri İl Başkanı Yıldırım'a takdim etti. Durukan tarafından verilen hediyenin çok anlamlı olduğunu söyleyen Yıldırım, "Erhan Durukan'a hem ziyaretlerinden hem de verdiği değerli hediyeden dolayı çok teşekkür ediyorum. 1994 yılında çekilmiş olan bu fotoğrafları bizlerde emanet olarak aldık. Fotoğrafları ve albümleri titizlikle koruyacağız" dedi.

Reklam
Reklam

18 yıl önce Merhum Alparslan Türkeş ile röportaj yaptığını dile getiren Erhan Durukan ise, "Objektif Dergisi'nin 48. sayısında Merhum Türkeş ile bir röportaj gerçekleştirdik ve bizim dergimizin yayınlanmasından birkaç yıl sonra hayatını kaybetti. Bu bakımdan fotoğraf, dergi ve albümler manevi açıdan çok önemlidir. Bende bu fotoğrafları arşivimden çıkartarak MHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım'a hediye ettim" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: