Eric Gerets: "Avrupa'da iyiyiz"

Marsilya teknik direktörü Eric Gerets, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri iyi performansa işaret ederek bunun sebebini takım ruhuna bağladı.

Şampiyonlar liginde temsilcimiz Beşiktaş'ın da bulunduğu A grubunda liderlik koltuğuna ilk haftadan oturan Marsilya, grupta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Fransız temsilcisi bugün Porto'yu devirirse gruptan çıkmayı garantileyecek.

Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Eric Gerets, "Moralimiz oldukça yüksek çünkü bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkıyoruz. Benim felsefem her zaman aynıydı. Eğer yüzde 1 kazanma şansımız bile varsa, bunun için savaşmalıyız. Oyuncularımdan Liverpool maçında olduğundan farklı birşey yapmalarını istemeyeceğim" diyerek bu maçta da savaşcaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Porto'nun kendi evinde zor bir takım olduğunun altını çizen Gerets, "Porto'nun yetenekli oyuncuları var ve aynı zamanda güçlü bir takım. Bu da her sene Şampiyonlar Ligi'nde olma sebeplerini açıklıyor" diye konuştu.

Takım kamptanı Lorik Cana da "Güçlü takımlara karşı performansımızı hep yükselttik. Umarım bu oyunumuz devam eder. Gruptan çıkmak için çok iyi bir durumdayız" diyerek hocasının sözlerine kısa da olsa bir anlamda eşlik etti.

Kaynak: Goal.com