ERİD Üyelerine Dış Ticareti Anlatacak

Zonguldak Ereğli Sanayici ve İşadamları (ERİD) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, '2023 Küresel Vizyon'...

Zonguldak Ereğli Sanayici ve İşadamları (ERİD) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, '2023 Küresel Vizyon' toplantıları kapsamında girişimcilik ve dış ticaret konulu konferans gerçekleştireceklerini söyledi.

Abdurrahman Şentürk, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, teknolojik gelişmeler ve diğer faktörler nedeniyle bugün dünya genelinde üretim yapmanın sorun olmaktan çıktığını söyledi.

Ancak üretilen ürünün pazarlanması ve satışının global kriz ve rekabet ortamı nedeniyle asıl zorluğu oluşturduğunu ifade eden Şentürk, "Bizler de Ereğlili sanayici ve işadamları olarak bu durumun içindeyiz. Üretim yapmak bence artık sorun olmaktan çıkmıştır. Ama ciddi bir pazarlama sorunu vardır. Üyelerimizi ve işadamlarını bu konuda bilgilendirmek için sürdürdüğümüz çalışmalar var. ERİD olarak darboğazda bulunan ilçemize yol göstermek amacıyla düzenlediğimiz 2023 küresel vizyon toplantılarımızın ikincisini girişimcilik ve dış ticaret başlığı altında konferans vermeleri için ülkemizin önde gelen firmalarından Aksankardan ve Elmed Medikal firmalarının yönetim kurulu başkanlarını Ereğli'ye davet ettik. Bizi kırmayıp davetimizi kabul ettiler. 26 Nisan Cuma Günü saat 20.30'da EKM konferans salonunda konferans verecekler." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: