Erik Gerets'in talibi çok

Galatasaray ile yollarını ayıran Belçikalı teknik direktör Erik Gerets, kendisine 4 takımdan teklif geldiğini, ancak şu an için kararını kesinleştirmediğini söyledi.
Belçika'nın en büyük gazetelerinden biri olan HLN gazetesine açıklamalarda bulunan Erik Gerets, "Wolsburg, Hertha Berlin, Feyenoord ve Manchester City'i çalıştırmam konusunda teklifler aldım" dedi.

Galatasaray'dan ayırılışıyla ilgili gazeteye açıklamalarda bulunan Belçikalı çalıştırıcı, "Şu an sakin ortama alışmaya çalışacağım. Buradan iyi hislerle ayrılıyorum" diye konuştu.Belçika gazetesine, İstanbul ve Galatasaray ile ilgili övgüler düzen Gerets, "İstanbul'da yaşadığım ve gördüğüm şey inanılmaz. Bunları bir antrenör ve teknik direktör olarak yaşamaktan çok mutluyum. Geçen sene tüm tepkilere rağmen şampiyon olduk. Bu sezon bir çok terslikler olmasına rağmen 3. olduk. Fakat ben yine de elde ettiğimiz sonuçtan memnunum. Galatasaray'da gerçekleştirdiğim olaydan gurur duyuyorum. Galatasaray, dünyada küçük bir takım değildir ve burada ben, çok büyük saygı gördüm" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gazetede, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi olmasına karşın yönetimle anlaşarak sözleşmesini karşılıklı fesheden Belçikalı teknik adamın şu sözlerine de yer verildi:
"Geçmişte maddi konularda hatalar yaptıkları için kulüp zor durumda kaldı. Omuzlarımda her gün korkunç bir yük ve baskı vardı. Bu macera, tecrübe olarak paha biçilemez. Onun için burada kaldığım ve yaşadığım 2 sezonu, 4 sezon olarak sayıyorum. Teknik direktör olarak hiç bir zaman bu fırsatı kaçırmak istemezdim.
4 kulüpten teklif aldım. Şu ana kadar ciddi birşey yok, ama Almanlar peşimi bırakmıyor. Acelem yok, önce 2 ay tatil yapacağım ve Boorsem'de restore ettiğim çiftliğimde dinleneceğim."