Eriş’den baş sağlığı mesajı

Eriş geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’nun ailesine baş sağlığı diledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’na Allahtan rahmet kederli ailesine ve Eskişehirspor Kulübüne baş sağlığı diledi.Ediz’in futbolculuğunun yanı sıra herkes tarafından sevilen biri olduğunu belirten deneyimli teknik adam’’ Duyduğum anda adeta şok geçirdim.Ailesine sabırlar diliyorum.Genç yaşta hayata veda etmesi hepimizi kedere boğdu.Türk futbolunun başı sağ olsun’’dedi.

Transferler takıma güç verecek

Transferin sona ermesi ile birlikte son olarak Antalyaspor’dan Sedat Ağçay’ı kadrolarına kattıklarını belirten Eriş konuşmasını şöyle tamamladı:

Reklam
Reklam

‘’ Transferin son günlerinde hareketli saatler yaşandı.Emre Toraman,Ali Zorlu,Bülent Kocabey’den sonra Sedat Ağçay ile anlaştık.Akşam saatlerinde Adana’da olacak.Eksik bölgemiz olan orta sahaya alternatifli oyuncuları aldık.Bu isimlerde o bölgedeki sıkıntımızı aşacağımızı düşünüyorum’’

Cumartesi rakip G.Antepspor

Bu arada haftayı maç yapmadan geçirecek olan Turuncu Beyazlı takım Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig takımlarından G.Antepspor ile özel bir müsabaka oynayacak.Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşılama Kamil Ocak Stadında oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: