Erkan Koleji’ne Vali Coş’tan "sevgiye Uzanan El" Teşekkürü

Adana’nın en köklü eğitim kurumlarından Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu’na, ‘"Sevgiye...

Adana’nın en köklü eğitim kurumlarından Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu’na, ‘"Sevgiye Uzanan Eller" projesine katkılarından dolayı, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından teşekkür belgesi verildi.

Vali Coş, Adana Valiliği’nde düzenlenen törende, yoğun göç alan bölgelerdeki çocukları kültürel ve sportif alanlara yönlendiren 'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin sadece Adana'nın değil Türkiye'nin de en önemli projelerinden biri olduğunu belirterek, "Bu proje risk altındaki çocuklarımıza gelecek beklentisi vermek için var" dedi.

Reklam
Reklam

Coş, "Bu proje, risk altındaki çocuklarımıza gelecek beklentisi vermeyi, onların geleceğini aydınlatmayı, toplumla bütünleşmelerini sağlamayı ve en önemlisi yanlış yollara düşmesini engelleyerek, geleceklerinin kararmasını önlemeyi sağlıyor" diye konuştu.

Projeye katkılarından dolayı teşekkür belgesini Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’tan alan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hatipoğlu ise bu tür projelere desteğin, kurumsal sosyal sorumluluğun bir gereği olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: