Erkan Petekkaya diş hekimlerinin konuğu oldu

oyuncu Erkan Petekkaya, Adana toprağının bereketi bana da yaradı dedi.

Çukurova Dişhekimliği Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sosyal Konuşmacı programına konuk olarak katılan oyuncu Erkan Petekkaya, Ben Adana’yı çok sevdim. Çok güzel bir şehir. Adana toprağının bereketi cüzdanlara da bereket getiriyor. Adana sıcak, insanı da sıcak. Beyaz Gelincik dizisinde çok para kazandım. Adana toprağının bereketi bana da yaradı dedi.

DİŞHEKİMLERİ SAYESİNDE EKMEĞİ ÇİĞNEYEBİLİYORUM

Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Yaman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Bölge ve diğer şehirlerden gelen dişhekimlerinin katıldığı, moderatörlüğünü Dt. Müjde Doğan’ın yaptığı Sosyal Konuşmacı programında dişhekimlerinin farklı sorularına kendi üslubuyla cevap veren oyuncu Erkan Petekkaya,” Dünya da saygı duyduğum meslek hekimliktir. Bir hekimin hastasına nasıl canla başla koştuğunu çok gördüm. Ailesini bütün hayatını unutup sadece o hastanın acısını dindirmeye uğraşıyor. Bu yüzden sizlere çok saygı duyuyorum. Gece dişimiz ağrıdığında o an o ağrının geçmesi için binlerce lira verirsiniz. Biz önümüze konan senaryoyu oynuyoruz gerçek değil ama sizin yaptığınız iş gerçek. Eğer burada böyle dik oturabiliyorsak hala ben ekmeği çiğneyebiliyorsam bunlar siz dişhekimleri sayesinde. Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor” dedi.

Reklam
Reklam

ADANA’NIN TANITIMI ŞART

Oyuncu Erkan Petekkaya,” Biz elimizden geldiğince bu bölgenin eğitimine, geleceğine katkımız olduğunu düşünüyorum. Biz geçiciyiz ama siz kalıcısınız çünkü bu toprakların sahipleri sizlersiniz. Biz geçici geldik ama Adana’yı tanıtmaya çalışıyoruz sizin bilmediğiniz yerleri biliyoruz. Ekibimiz bu bölgenin en güzel yerlerini bulmak için bütün gün çalışıyor. En güzel yer, su, ağaç, ağaç altı, cadde nerededir onları araştırıyor. Hükümetin, belediyelerin bu bölgenin tanıtımına, bu bölgenin bereketli olduğuna, kıymet verilmesi gerektiğine katkı koyması gerekir. Sizin bu yaptığınız toplantı bilimsel ama basın yoluyla veya bir şekilde herkes ne olduğunu öğreniyor. Bir arkadaşım bana Pozantı’nın bir köyünde yaşayan vatandaşın 2-3 koyun satıp implant yaptırmaya geldiğini söyledi. İşte bütün bunlar sizin toplantıların yapılması ve duyurulmasıyla oluyor. İnsanlar sağlıklı yaşamak istiyor” diye konuştu.

Rolleri siz mi seçiyorsunuz sorusu üzerine farklı karakterleri oynadığını belirten oyuncu Erkan Petekkaya,”Ben tek bir karakterde oynamıyorum. Beyaz Gelincikte farklı bir karakterdeydim, Öyle Bir Geçer Zamanki de farklı bir karakter Ali Kaptan gibi şimdi de Dila Hanım dizisinde farklı bir karakteri oynuyorum. Ben absürt komedi, inşaat işçisini hatta köpek diye bir adamı bile oynadım. Ama reyting denen bir sistem var oyuncular, yapımcılar bir karakter tuttumu ona devam ediyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan dişhekimleri oyuncu Erkan Petekkaya ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarıştılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: