Erkan’lı Minikler Bayramlarını Coşkuyla Kutladı

Erkan Koleji’nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulun tiyatro salonunda düzenlediği...

Erkan Koleji’nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulun tiyatro salonunda düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşku ile kutlandı.

Etkinlikte konuşan Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, "Yarının Türkiye'sinde çiçek gibi açarak Türkiye'yi güzelleştirecek, ülkemizin geleceğine tohumlar saçacak güzel ve nadide bir çiçeksiniz. Bu Bayram sizin bayramınız, eğlenmek, coşmak elbette sizin hakkınızdır" dedi.

Etkinliğin devam eden bölümlerinde öğrencilerinin hazırladığı jimnastik, drama, modern dans, zumba, Ataya sesleniş, 23 Nisan Korusu ve halk oyunları gösterisi büyük alkış topladı. Törenin sonunda ise şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere ödüller verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: