Erkan'lı Miniklerin İlk Mezuniyet Coşkusu

Özel Erkan Koleji 4-6 yaş arası anaokulu öğrencileri, yılsonu etkinliğinde yıl boyunca öğrendiklerini sergilerken, adeta...

Özel Erkan Koleji 4-6 yaş arası anaokulu öğrencileri, yılsonu etkinliğinde yıl boyunca öğrendiklerini sergilerken, adeta parmak ısırttılar. 6 yaş grubu öğrencileri ise keplerini ve cüppelerini giyinip başarı belgelerini alarak mezuniyetlerinin coşkusunu yaşadılar.

Okulun tiyatro salonunda düzenlenen etkinliğe katılan veliler, çocuklarını izlerken duygu dolu anlar yaşadılar. Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, İlk ve Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Sınıf Öğretmeni Yıldız Onat, 4-5 Yaş grubu Müzik Öğretmeni Esra Ulus, Beden Eğitimi öğretmeni Nihan Kadifeci, İngilizce Öğretmenleri Pelin Kumru, Dans öğretmeni Ceylan Tuğal, Zeynep Ak ve Branş öğretmenleri değişik dans ve sahne aktiviteleri yapan öğrencilerini gururla izlediler.

Reklam
Reklam

Koro halinde İngilizce ve Türkçe şarkılar söyleyen, çeşitli modern ve yöresel dansları sunan, zumba gösterileri yapan öğrenciler coşkularını anne babalarıyla yoğun bir şekilde yaşadılar. 6 yaş grubu öğrencileri ise başarı belgelerini almak üzere sahneye mezuniyet yürüyüşüyle çıktılar.

Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, törendeki konuşmasında, “Siz minik öğrencilerim ve değerli velilerim hepinizi yürekten kutluyorum iyi ki buradasınız iyi ki bizimlesiniz. Çocuklarımızın pırıl pırıl yetiştiklerini, geleceğe en iyi şekilde hazırlandıklarını görmek sizler gibi bizleri de mutlu ediyor. Onlara verdiğimiz emek geleceklerine olan yatırımdır” dedi.

Kapanış konuşmasını yapan Özel Erkan Koleji Sınıf Öğretmeni Yıldız Onat ise, “Heyecanlıydık ama başardık, miniktik artık büyüdük ve siz değerli velilerim iyi ki bizimleydiniz. Bu muhteşem gün için sizleri yürekten kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz