Erkeğe kadın şiddeti kamerada

Genç kızın erkek çocuğunu tekme tokat dövdüğü video sosyal medyada paylaşıldı. Nedeni ve nerede çekildiği bilinmeyen videoda genç kız erkeğin yüzünde sigara söndürdüğü görüntülere yansıyor.

Genç kız, duvara sıkıştırdığı erkek çocuğuna vurduğu sırada birkaç kez "Biz de dayak yedik ağlama" diye bağırması dikkat çekti. Görüntülerde erkek çocuğun dayak yediği sırada sürekli "Yapma vurma" diye uyarmasının işe yaramadığı görülüyor. Tokat atmaktan daha da ileri giden genç kızın videonun sonlarına doğru elindeki sigarayı çocuğun yüzüne basıyor. Acıya dayanamayan çocuk yardım çığlıkları atmaya başlıyor.

Benzer haberleri sizler için derledik. İşte o videolar...

Reklam
Reklam

Kız öğrencinin uçan tekmesi cep telefonuyla görüntülendi

İnegöl ilçesi Hikmet Şahin Kültürparkı’nda meydana gelen olayda ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen kızlar önce birbirleriyle tartışmaya başladılar. Tartışma sırasında bankta oturan bir öğrenciye başka bir kız öğrenci tekme ve yumruklarla saldırdı.

​ **Saç saça baş başa birbirine girdiler** Orlando'da cep telefonu ile kaydedilen görüntüde bir süre ağız dalaşı yapan iki genç kız anidenkavga etmeye başlıyor.Yere düşen beyaz kıyafetli kız kendisini yumruklardan korumak için kapanıyor fakat siyah kıyafetli kız buna aldırış etmeden yumruklarını sallamaya devam ediyor.
**Öfkeli eş kocasının sevgilisini köprüden attı** Brezilya'da öfkeli eş kocasının sevgilisi olduğunu iddia ettiği kadını dövdü, saçından sürükledi ve hırsını alamayıp köprüden attı.
**Sınıfta arkadaşlarını döven öğretmene tekme tokat saldırdılar** Görüntüler Çin'de bir okulda kaydedildi. Öğretmen bir öğrenciyi sınıfta sorguya çekince olan oldu. Arkadaşları, öğretmene tekme tokat saldırdı.
**Uçakta kadınlar birbirine girdi** ​Amerikalı Havayolu şirketi Spirit Airlines'ın Baltimore- Los Angeles uçuşunda 5 kadın yolcu birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre, kavga sarhoş oldukları iddia edilen kadın yolcuların, müziğin sesini fazla açmaları sonucunda çıktı.Bir anda birbirlerine vurmaya başlayan kadın yolcuların kavga anı, diğer yolcuların cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.Kadınların kavgası durdurulamayınca uçak acil iniş yaptı.