Erkek arkadaşı serbest bırakıldı

Bursa’da, cesedi parçalanmış olarak dere kenarında bulunan Sema Karakoca'nın erkek arkadaşı Muzaffer Şahin tahliye edildi.

Bursa’da, kaybolduktan sonra cesedi parçalanmış olarak dere kenarında bulunan Uludağ Üniversitesi (UÜ) Fen Edebiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Sema Karakoca'nın (19) katil zanlısı olarak tutuklanan Muzaffer Şahin (34) tahliye edildi. Avukatının yaptığı itiraz sonucu serbest kalan Şahin, “Tutuklanıp cezaevine gideceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Olayın ardından arkadaşlarım bile beni görünce yollarını değiştiriyorlar" dedi.

Merkez Nilüfer ilçesi sınırlarındaki Badırga Köyü yakınlarında geçtiğmiz 1 Mart sabahı dere kenarında köylüler tarafından saat 09.30'da, her iki bacağı kalça hızasından kesilmiş, cinsel organı kesici alet ile kolları ise hayvanlar tarafından parçalan, göğüs kafesi ikiye ayrılıp boğazı kesilen çıplak bayan cesedi bulundu.

Reklam
Reklam

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen Görükle Jandarma ekipleri çevrede inceleme yatıktan sonra üzerinde kimlik çıkmayan cesetin bir süredir kendisinden haber alınamayan Sema Karakoca'ya ait olduğunu tesbit etti. Ceset ailesine verilirken yapılan soruşturma kapsamında,aralarında talihsiz genç kızın mermer ticareti yapan erkek arkadaşı Muzaffer Şahin ile amcasının oğlu Şenol Şahin, birlikte iş yaptığı Eyüp Ceylan (26), Nihat Ceylan ve Seyfettin Karataş tutuklanırken üç kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa'da dört arkadaşı ile tutuklanan Şahin, soruşturma devam ederken avukatının yaptığı itiraz sonucu geçtiğimiz 17 Mayıs günü 50 gün cezaevinde kaldıktan sonra arkadaşı Seyfettin Karakataş ile tahliye edildi.

Gazetecilere açıklama yapan Muzaffer Şahin, hakkında çıkan asılsız haberlerin psikolojisini olumsuz yönde bozduğunu söyledi. Cezaevinden tahliye olduktan sonra arkadaşlarının kendisiyle konuşmaması için yol değiştirdiğini belirten Şahin, "Sema ile ocak ayında tanıştık. Bir kaç kez görüştük. Ben sözlü bir insanım. Cinayetin işlendiği günlerde kendisiyle bir araya gelmedim" dedi.

Reklam
Reklam

Sema Karakoca'yı öldüren kişi veya kişilerin bir an önce bulurnmasını ve cezalandırılmasını isteyen Muzaffer Şahin, vicdanen rahat olduunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: