Erkek Arkadaşının Kamyonetle Çarptığı Ece, Bitkisel Hayatta (2)

ECE'Yİ BEN EZMEDİM Olay internet sitelerinde haber olunca, yakın çevresinden çok sayıda telefon aldığını söyleyen İbrahim Deveci, "Ben Ece'nin sevgilisi değilim"

ECE'Yİ BEN EZMEDİM
Olay internet sitelerinde haber olunca, yakın çevresinden çok sayıda telefon aldığını söyleyen İbrahim Deveci, "Ben Ece'nin sevgilisi değilim" diyerek şöyle konuştu:
"Olay günü birlikteydik, kendisini eve bıraktığımda Ece'nin gerçek sevgilisi ve arkadaşlar gelerek benim başıma silah dayadı. Ece'yi zorla araçtan indirdi. Ben olayın şokuyla oradan ayrıldım. Ece'yi kurtarmak için geri döndüm, yalnız elinde silah olan kişileri görünce tekrar kaçmak zorunda kaldım. Ece'nin nasıl yaralandığını bilmiyorum, iyilik yaptım kötülük buldum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: