Erkek Bakım Ürünleri, Parfümler

2009 yılına özel erkek bakım ürünleri ile parfümler..

  1. DKNY MEN, New York'un ruhundan ilham alınarak yaratılmış. Bergamot ve mandalinin birleşimi sizi hızlıca kendine çekerek New York'un enerjisini yansıtıyor. Serin yağmur hissini ise ardıç ve adaçayı veriyor. Beyaz biber ve kakulenin baharatlı notası ise şehrin heyecanlı yönünü anımsatıyor. Lavanta, menekşe ve yasemin parfüme sofistike bir yön katıyor. DKNY MEN Eau de Toilette 100 mi. 176TL.

  2. Sally Hansen'ın yeni ürünü Just Feet AH Day Foot Spray - Terleme ve Kokuya Karşı Günboyu Etkili Ayak Spreyi sayesinde ayak kokusu tarih oluyor. Sprey formatı ile kolay kullanım sağlayan ürün anında ayaklarda serinlik hissi veriyor. SALLY HAMSEN 33 TL.

  3. Nivea For Men Silver Protect, erkeklerin yaşamında yeni bir dönem başlatıyor. Ürünün 24 saat etkili inovatif formülünde yer alan gümüş molekülleri, kötü kokuya neden olan bakterileri yok ediyor,
    ter kokusunun oluşmasını önleyerek etkin koruma sağlıyor. NIVEA FOR MEN 7.35 TL.

  4. Uzun süren çalışmalar sonucunda elde edilen tamamen doğal içeriği sayesinde Bioxcin, şampuan formuyla saç dökülmesini önlerken, serum formuyla saç gelişimini destekleyerek saç tellerinde artış sağlıyor. Bioxcin şampuan ve serum, zayıflamış saç ve saç köklerini canlandırıp, saça direnç,
    dolgunluk, parlaklık ve canlılık kazandırıyor; kepeği ise azaltıyor. BIOXCIN 24 ampüllü SERUM 90 TL.

  5. Gehwol Fusskraft Bambou-Peeling Bakım Kremi, bambu granülleri ve jojoba mumu yardımıyla cilde doğal peeling etkisi sağlıyor. Tıkanan gözenekleri açıp cilde nefes aldıran ürün kan dolaşımını da hızlandırarak ciltteki pullanmayı gideriyor ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. GEHVVOL 50 TL.

  6. Infusion d'Homme çağdaş bir erkek için kendine özgü ve sade bir parfüm. Prada'nın son kadın parfümü Infusion d' Iris'ten ilham alınarak yaratılan Infusion d'Homme da iris çiçeğinin yanısıra portakal çiçeği, sedir ağacı, vetiver, tütsü ve aselbent bulunuyor. PRADA fiyatı henüz belli değil.

  7. Shiseido'nun yeni ürünü Facial Contour Refiner, daha sıkı, pürüzsüz ve genç görünen cilt oluşumunu destekleyerek sarkma ve gıdı oluşması gibi yüzdeki yaşlanma belirtilerine karşı mücadele eden, yüksek etkili bir emülsiyon. SHISEIDO 133 TL

  8. CKIN2U for him limon gin fizz ile bütünleşiyor ve hızla tepeden dibe doğru yayılan serin musklarla birleşiyor. Bu enfes seyahat zirveye sıcak vetiver sonlandırmasıyla erişiyor. Fresh, ağaçsı ve oryantal bir koku sayılabilecek CKIN2Ufor Him aynı zamanda teknoseksüel diye adlandırılan bu jenerasyonun
    sözlüğünü yansıtmayı başaran ilk koku. CALVIN KLEIN 35 YTL

  9. Ferrari Uomo, güçlü erkeğin değerleri, karizması, tutkuları, kazanmaya adanmış sporcu yanı, eşsiz sitili ve modern bir yorum ile güzellik tutkusunu gözler önüne seren eşsiz bir parfüm. Ağaçsı, baharatlı ve deri ağarlıklı kokusu ilk anda eşsiz tarzı ve kalitesiyle farkediliyor. FERRARI fiyatı henüz belli değil.
  10. Günümüz trendlerinin yansıması ve modern Burberry erkeğinin aynası olarak tanımlanabilecek The Beat, ağaçsı ferah bir parfüm ve daha ilk anda hem kullananı hem de onun kokusunu alanı kendisine çekiyor. BURBERRY 100 mi.175 TL.
Reklam
Reklam