Erkek çocuğa tecavüz girişimi

Fatih'te 6 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen bir kişi, mahalle sakinleri tarafından darp edildi. Mahalleli tarafından son anda kurtarılan çocuk, rapor için hastaneye gönderilirken, zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, akşam saatlerinde, 6 yaşındaki R.T'yi kandırarak Keçeçi Karabaş Mahallesi Sofalı Çeşme Caddesi üzerindeki tenha bir yere götüren Hakan S. (50), çocuğa tecavüz etmeye kalkıştı. O sırada, çocuğun çığlıklarını duyan bir kişi olayı fark ederek mahalle sakinlerine haber verdi. Hakan T.'yi yakalayan mahalle sakinleri tecavüz gerçekleşmeden çocuğu kurtardı.

Reklam
Reklam

Mahalleli tarafından darp edilen şahsı polis güçlükle kurtarabildi. R.T., rapor alınmak üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Zanlının da tedavi ve adli rapor için aynı hastanaye getirilmesi dikkat çekti. Polis, linç girişimine karşı tedbir aldı. Bir grup gencin hastane önünde beklemesi üzerine polis, zanlıyı hastenenin arka bahçesinden kaçırdı. Çocuk ise alınan rapordan sonra ailesine teslim edildi. Çocuk için alınan raporun da temiz çıktığı öğrenildi.