Erkek, çocuk kasiyeri oyaladı, kadın kasadaki parayı çaldı

Mersin’de erkeğin, çocuk kasiyeri oyalayıp, kadının ise kasadaki parayı aldığı hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından...

Mersin’de erkeğin, çocuk kasiyeri oyalayıp, kadının ise kasadaki parayı aldığı hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hırsızlık olayı Hastane Caddesi üzerindeki 'Sosyete Pazarı' olarak bilinen alış veriş merkezinde meydana geldi.

Mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, alışveriş yapmak için mağazaya gelen biri kadın iki kişi çanta aldıktan sonra 30 liralık ödemeyi yapma bahanesi ile kasaya yöneldi. Kadın, aldığı çantanın parasını kredi kartı ile ödemek için 14 yaşındaki kasiyere kartını uzattı. Ancak kartın şifresinin yanlış olduğu bahanesi ile karttan ödeme yapılamadı.

Reklam
Reklam

Kadın parayı nakit ödeme bahanesi ile kasaya iyice yanaşırken, yanındaki erkek bir ürün hakkında bir şey sorma bahanesi ile çocuk kasiyeri yanına çağırdı. Çocuğun uzaklaşmasını fırsat bilen kadın kasayı açarak içerisindeki bin 700 TL parayı alıp çantasına koydu. Kasiyer çocuk son anda durumu fark etti ancak şüpheliler yakalanacaklarını anlayınca koşar adım mağazadan ayrıldı.

14 yaşındaki kasiyer Mustafa Oyunlu başından geçen olayı şu şekilde anlattı: “Biri bayan iki kişi geldi. Çanta aldılar 30 TL çekecektik. Kartı cihaza taktık (şifre yanlış kart iptal olmuş) dediler. Bende bunlardan şüphelendim. Erkek müşteri beni oyalarken kadın kasayı açıp bin 700 lira para çaldı. Ben geldiğimde eli kasaya az bir şey değiyordu. Ben kadından şüphelendim ancak alıp almadığına emin olamadım. Kamerayı inceledik, almış.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz