Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

BİLECİK (AA) - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Gemlik Gücümspor'a, 25 sayı farkla 51-76 yenildi.

BİLECİK - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Gemlik Gücümspor'a, 25 sayı farkla 51-76 yenildi. Atatürk Spor Salonu'nda, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu ve Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverlerin izlediği karşılaşmanın ilk periyoduna 12-17 önde giren Gemlik Gücümspor, ikinci periyotu da 15 sayı farkla 31-46 önde tamamladı. Hücumda etkili olamayan ve sayı üretmekte zorluk çeken Bilecik Belediyespor karşısında üçüncü periyotta da oyundaki üstünlüğünü elinde tutan Gemlik Gücümspor, son çeyreğe 18 sayı farkla 43-61 önde girdi. Son çeyrekte 8 sayı kaydedebilen ve karşılaşmanın son dakikalarında oyundan düşen Bilecik Belediyespor, Gemlik Gücümspor'un hücumlarına engel olamayınca karşılaşmadan 25 sayı farkla 51-76 mağlup ayrıldı. Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında grubun lideri karşısında kaybettiklerini ifade ederek, "Zor bir maçtı ve 25 sayı gibi bir farkla yenildik. Kazanmak adına, rakip takıma karşı gereken tepkiyi gösteremedik, üzgünüz. Kendi evimizde yenilmek istemiyoruz ama 3. Lig hedefimiz devam ediyor. İlk üçe kalmayı hedefliyoruz, kalabilirsek ne mutlu bize. Rakip takım haklı bir galibiyet aldı" dedi. Gemlik Gücümspor Antrenörü Ziya Güler de zor bir deplasman maçına çıktıklarını ve güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, "İlk devre kırma anıydı ve tecrübeli oyuncularımız devreye girdi. İkinci devrede daha rahat bir maç oldu. Bilecik Belediyespor iyi bir takım ama biraz daha birlikte olsalar daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Antrenör Yeşer Karabulut iyi bir hoca, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: