Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi grubunda, 3'ncü sırada yer almak için iddialarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi grubunda, 3'ncü sırada yer almak için iddialarını sürdürdüklerini bildirdi. Karabulut, yaptığı açıklamada, hafta sonu Kütahya deplasmanından galibiyet ile dönen takımda morallerin yüksek olduğunu ve oynanan 9 karşılaşma sonunda 6 galibiyetle grupta 3'üncü sırada bulunduklarını söyledi. Grupta iddialarını sürdürmek istediklerini ve 4'üncü sırada bulunan Yalova Belediyespor'la kendi sahalarında karşılaşacaklarını bildiren Karabulut, "Bu kritik karşılaşmayı kazanmamız halinde ilk üç sırayı garanti altına alarak, bir üst turada yükselmiş olacağız. Takımda, ayak bileğinde hafif sakatlığı bulunan Ercan Öner karşılaşmada oynayacak duruma geldi. Başka sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor" dedi. Takım menajeri Dilaver Tetik de pazar günü kendi sahalarında Yalova Belediyespor'la karşılaşacaklarını belirterek, basketbol sever ve özellikle sporsever halkın maçlara gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ve İlginin oyuncuların maçlara motivasyonu ve performansı açısından da önemli artı kazandırdığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: