Erkekler Voleybol 1. Ligi

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Yenişehir Belediyespor'da maçların yapılacağı spor salonunda kapasite artırılıyor.Yenişehir Belediye Başkanı...

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Yenişehir Belediyespor'da maçların yapılacağı spor salonunda kapasite artırılıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Bursa İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Musa Aydın, Yenişehir Belediyespor Başkanı Hakan Ceylan, yeni kapalı spor salonunun yapılacağı alanı gezdiler. Ziyaretin ardından mevcut ve yenilenen spor salonunu da kontrol eden heyet, mevcut salonda koltuk sayısının arttırılması ve 1. lig müsabakalarını daha çok taraftarın izleme imkanı bulması için gerekli çalışmaların başlatılacağını bildirdi. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, “Bir yandan transfer çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da yeni salonunun yapılması aşamasında önemli yol kat ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Cingil, bu yıl hem takım bazında hem de tesisleşme anlamında büyük ilerlemeler göstererek Yenişehir'i önemli noktalara taşıyacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: