Erkekseniz Yaşınızı 2'ye Bölün 7 Ekleyin! Ve İşte Karşınızda İdeal Sevgiliyle Aranızda Olması Gereken Yaş Farkı

Olgun erkek genç kadın birlikteliği uzun yıllardır tartışılır... Aradaki yaş farkı yasal mıdır, yasal olmayıp mantıklı olan nedir, ne yasal ne mantıklı olmayan nedir? İşte size kafanızı kurcalayan yaş farkı sorunsalına cevaplar!

Büyüklerimiz tarafından yıllar önce tavsiye edilmiş matematiksel bir formül vardır. Erkeğin yaşını 2'ye bölün kalan sonuca 7 ekleyin! O yaştaki kadın erkek için idealdir...

Mesela diyelim ki siz 45 yaşında olgun birisiniz. Yaşınızı hemen 2'ye bölüyoruz sonuç 22,5 buna hemen 7 ekliyoruz ve işte 29,5 sizin ideal sevgili yaşınız.

Formülü kullanarak ideal sevgili yaşınızı hesaplamaya üşeniyorsanız sizin için yapılmışı var!

Şimdi diyeceksiniz ki; ''2 yaşında biri için 8 yaşında, 100 yaşında biri için 57'lik sevgili öneriyor bu formül'' Evet, onu bizde fark ettik!

2 yaşında birisi için ideal sevgili hesaplayan aklınızı sorgulamaya başlayan aklımıza şaşırmadan önce 100 yaşındaki bey amcamın elbette 57'lik sevgilisi olacak ki ona bakacak değil mi? Sevgi neydi, sevgi emekti!

Reklam
Reklam

''Formüle göre erkekler her sene sevgili değiştirmemeliler'' dediğinizi de biliyoruz. İşte bunun içinde size laflar hazırladık!

Formül sonrası oluşan tablo "erkeğin sonraki sevgilisi, karısı, metresi için optimum yaş" değil erkek ve kadının sorulduğu zaman söyledikleri yaşa göre yıllar içinde oluşmuş tablodur. Kadınların neden iki senede bir, bir yaş yaşlandığının kanıtıdır.

Şaka bir yana, olgun erkeklerin genç kadınlarla beraber olma isteğinin altında bazı uzmanlara göre tek bir sebep yatıyor, 'ilkel benliklerin derinlerinde yatan çoğalma, soyu sürdürme çabası'

Bu teorinin bahane olduğunu düşünerek güldüğünüzü duyar gibi oluyoruz. O zaman şöyle açıklayalım; Soyu sürdürme güdüsü, yaş ilerledikçe üreyebilme verimliliğinin azaldığının sinyallerinin artmasıyla insanoğlunu belli normlarda hareket etmeye zorlar. Genetik kodlarımızda kayıtlı olan ve bilinç altımızın farkında olup bizim olmadığımız 'genç kadın üreyebilir' sinyalleri erkekleri bu tarz ilişkiler içinde olmaya yönlendirir.

Elbette bazı uzmanlara göre ise genç kadın yaşlı erkek ilişkisinin psikolojik nedenleri de bulunmaktadır.

Babasına aşırı derecede bağlı kadınlar ya da baba ilgisi görmemiş kadınlar farkında olmadan kendinden yaşça büyük erkeklerle beraber olurlar. Duygusal boşluklarını bu şekilde dolduracaklarına inanan psikolojileri vardır. Ve erkeklerde kız babası olma provası gibidir...

Reklam
Reklam

Ne yani aradaki yaş farkı çok olunca o bir aşk ilişkisi olamaz mı?

Aşk, karşı konulamaz bir biçimde arzulanmanın, karşı konulamayan arzusudur” demiş Amerikalı şair Robert Frost. İnsanoğlu genç olsun yaşlı olsun her zaman beğenilmek, kabul görmek ister. Olgun bir erkeğin kendi geçtiği yollardan yeni yürümeye başlayan bir kadını arzulaması kadının ruhunu, genç bir kadının ise yaşanmışlıkları suratına vuran bir erkeği arzulaması iki kişinin keyfine ve mutluluğuna hasıl olur!

Birbirlerinin gençlik enerjisinden ve deneyimlerinden faydalanan bu çiftlerin konuşulması ise gerçekten mutlu olamayanların sorunudur. Anlayamayanların...

Size muhteşem bir tavsiye! Maskelerinizi çıkartın, kim ne düşünür, ne der diye kafa patlatmaktan vazgeçin ve yaşayın!

Eski günlerde kaslarınız ya da hızınızla bir kadını baştan çıkarabilirdiniz, ama günümüz kadınlarının gönlünü çalmak için ondan ne kadar etkilendiğinizi göstermeniz gerekiyor ve bunu en iyi olgun erkekler başarıyor. Çünkü deneyim hayatın zaman içinde bizlere sunduğu en güzel hediyedir.

Reklam
Reklam