Erken Dağıtılan Kömürler İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürdü

Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl dağıtımına erken başlanan kömürler, kış...

Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl dağıtımına erken başlanan kömürler, kış gelmeden ihtiyaç sahibi vatandaşların evine ulaştırıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl kömürler, yeşil kartlı ihtiyaç sahibi vatandaşların evinin önüne kadar ulaştırılıyor. Adıyaman’daki 19 bin 600 aileye dağıtılmak üzere, 12 bin 700 ton kömür getirilirken, gecen yıl her aileye 600 kilogram olarak dağıtılan kömür miktarı, bu yıl 650 kilograma yükseltildi.

Daha önceki yıllarda Ağustos veya Eylül aylarında dağıtımına başlanılan kömürler, bu yıl Temmuz ayında dağıtılmaya başlandı. Dağıtımın erken başlaması nedeniyle, kış gelmeden kömürler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Vatandaşlar, kömür dağıtımlarının erken yapılması nedeniyle bu yıl kış aylarında üşümeyeceklerini ifade ederken, kömürlerin evlerinin önüne kadar getirilmesinin mutluluğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yetkililerden alınan bilgiye göre, kömürlerin tamamına yakınının dağıtıldığı ve iki gün içerisinde dağıtımın tamamen biteceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: