Erken rezervasyon avantajları %30 indirimle devam ediyor

Erken rezervasyon avantajları %30 indirimle devam ediyor. Erken rezervasyon indiriminden yararlanmak isteyenlerin Etstur'a ulaşması yeterli.

Etstur'da erken rezervasyonun ikinci dönemi 6 Nisan'a dek devam edecek. Bu dönemde rezervasyon yaptırmak isteyen misafirler peşin ödemede %30, 6 taksitte %25, 12 taksitte % 20 indirimlerden faydalanacaklar.

Etstur misafirleri, Türkiye çapına yayılmış 357 acente, 444 0 387 numaralı Çağrı Merkezi veya www.etstur.com web sitesine ulaşarak kolaylıkla rezervasyon yaptırabiliyor.

Reklam
Reklam

TEK AVANTAJ İNDİRİM DEĞİL

Erken rezervasyon döneminde kazanılan tek avantaj erken ödeme indirimleri değil. Yoğun talep sebebiyle dolulukların artması, tesislerin fiyatlarını yükselmesine yol açacak. Çünkü bu sene dalgalı fiyat politikası uygulanıyor. Örneğin gecelik fiyatı 100 TL. olan bir otelin erken rezervasyonda 70 TL.'ye alınmasıyla, sezonda yurtdışından gelmesi beklenen yüksek doluluklar nedeniyle, otelin fiyatı 130 TL.'ye yükseldiğinde tatilciler bu artıştan etkilenmeyecek. Ayrıca yerlerini erkenden ayırtan misafirler, zaman ilerledikçe yaşanacak yer bulma ve istediği özelliklerde tesis ve odayı ayırtma sorununu ortadan kaldıracak.

Etstur, her geçen yıl erken rezervasyon zamanlamasını daha da öne çekerek, hem dünya standartlarına yaklaşmayı hem de tatilcilerini daha avantajlı konuma getirmeyi hedefliyor. Bu yıl da erken rezervasyon dönemi, daha cazip ödeme koşulları sunabilmek için, geçen yıla göre bir ay erken şekilde 10 Şubat'ta başladı.

TATİL SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam