Erken Teslim Sözünü Duyan Bakan Kılıç, Şantiye Şefine Takım Elbise Sözü Verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, memleketi Samsun’da yapımı bitme aşamasına gelen 7 bin 500...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, memleketi Samsun’da yapımı bitme aşamasına gelen 7 bin 500 kişilik spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Bakan Kılıç, nisan ayında tamamlanması öngörülen inşaatı mart ayında teslim edebileceklerini söyleyen şantiye şefine takım elbise sözü verdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, İl Başkanı Fuat Köktaş ile çok sayıda bürokratın bulunduğu incelemede Bakan Kılıç, şantiye şefine “ Nisan'dan önce burayı bitirin, eksiksiz teslim edin, sana bir takım elbise hediye edeceğim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kapalı spor salonu inşaatını gezdikten sonra Çarşamba Gençlik Merkezi’nin temelini atmak üzere ilçeye doğru yola çıktı. Tekkeköy ilçesinde 1 yıl gibi kısa sürede inşa edilen 7 bin 500 kişilik spor salonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde bitirilmesi planlanırken, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesine çekilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: