Erkul Eğitim Kurumları'ndan Emniyet Müdürü Çelik'e Ziyaret

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Özel Erkul Eğitim Kurumları yönetici ve öğrencileri, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet...

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Özel Erkul Eğitim Kurumları yönetici ve öğrencileri, Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çelik'i makamında ziyaret etti.

Erkul Eğitim Kurumları Genel Müdürü Rıdvan Adaş, Erkul Tunagür Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürü Hilmi Öz, Erkul Lisesi Müdürü Tarık Türker ve YGS'de dereceye giren öğrencilerin yer aldığı heyetin ziyareti yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmede Emniyet Müdürü Çelik YGS'de dereceye giren öğrencileri kutladı ve başarılarının devamını diledi. Okul müdürleri ise eğitim modelleri hakkında bilgi verdi. Görüşme sonunda Polis Haftası kesilen pasta ile kutlandı.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Çelik, YGS'de dereceye giren öğrencilere hediyeler ile okulu hatıra fincan seti takdim etti. Ziyahret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: