Erkut: Nazilli Belediyesi'ne CHP bayrağı dikeceğiz

Ferda Çağlar Erkut CHP Nazilli İlçe örgütünde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Nazilli Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Ferda Çağlar Erkut Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe örgütünde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Nazilli Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Ferda Çağlar Erkut CHP Nazilli ilçe örgütü lokalinde yaptığı bir basın açıklamasıyla Nazilli belediye başkanı adaylığını açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanısıra çok sayıda CHP'li ilçe başkanı, muhtar, sivil toplum örgütü yöneticileri ve partili vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Yerel seçimlere sekiz ay gibi kısa bir sürenin kaldığını hatırlatan Erkut, "Çalışmayla ve özveriyle geçecek olan bu sürenin sonunda tek hedefimiz yerel seçimi kazanmak olmalıdır. Bu seçimi daha önceki seçimlerden ayıran en büyük özellik ise Aydın artık büyükşehir. Bu seçim Nazilli ile birlikte Aydın ilinin seçimi olacaktır. Tek başına değil, ben diyerek değil, hep birlikte, biz diyerek kazanacağımız bir seçimin arefesindeyiz. Azalarak değil çoğalarak, dayatarak değil, ikna ederek, uzaklaştırarak değil, kucaklayarak hepsinden daha önemlisi ise kazanacağımıza inanarak, Nazilli belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmek için yola çıkıyoruz"dedi.

MART AYI TÜRKİYE İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLACAK

2014 yılının Mart ayının Türkiye için bir dönüm noktası olacağını ifade eden Erkut, "Ülke geleceğinin belirlenmesinde hayati önem taşıyan 2014 yerel seçimleri, partimizin yelkenlerini rüzgarla dolduracak, birlik ve beraberlik içinde iktidara yürümemizi sağlayacaktır. Bu aşamada partililer olarak bizlere düşen görev, elimizi taşın altına koymak ve gece gündüz demeden ulaşabileceğimiz tüm yurttaşlarımıza bu tarihi fırsatı anlatmak olacaktır. Bildiğiniz gibi daha önce Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı olarak seçim çalışmalarına katılmış ve tüm bölgeyi karış karış dolaşarak başta nazilli olmak üzere bütün ilçelerimizdeki yurttaşlarımızla bire bir görüşme, ilkelerimizi, projelerimizi onlarla paylaşma olanağı bulmuştum. 2014 yerel seçimlerinin hayati önem taşıdığı bu süreçte elimi taşın altına koymak ve bu kötü gidişe bir son vermek ve kazanmak amacıyla Nazilli belediye başkanlığı için aday adayıyım.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi adına, Nazillimize hizmet edebilmek, Nazilli'mizi demokrat ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak ve bir cazibe merkezi haline getirmek amacıyla yola çıkıyorum. Ama tek başıma değil. Sizlerle, size güvenerek , ve tabi ki büyük bir heyecanla. Ve bu heyecanımı paylaşmak için bu sıcak günde benimle birlikte olan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Umarım Ağustos sıcaklarında ortaya koyduğumuz bu içten hizmet arzumuz 2014 Mart ayında sadece Nazilli'de değil, tüm Aydın’da Ege'de ve tüm Türkiye'de bir Cumhuriyet Halk Partisi rüzgarına dönüşecektir" şeklinde konuştu.

AYDIN'DA KADINLAR YEREL YÖNETİMLERDE ÇIĞIR AÇACAK

Aydın Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydında kadınların yerel yönetimlerde çığır açacağını ifade ederek, "Ferda Çağlar Erkut çok önemli bir toplumsal desteğe sahip. CHP genel merkezinin yaptırdığı anketlerde bu durumun bariz bir biçimde görülmektedir. CHP'nin Nazilli'de ve Aydın'ın her yerinde birinci parti olduğu görülmektedir" dedi.

Aydın Milletvekili Osman Aydın ise Ferda Çağlar Erkut ile genel seçimlerde birlikte çalıştıklarını hatırlatarak şöyle konuştu: Gösterdiği performanstan çok etkilendik. Sadece Nazilli de değil bütün bir Aydın da Ferda Çağlar Erkut'un aday olaması için büyük bir baskı vardı.Ferda hanım da bu çağrılara kayıtsız kalamazdı. Adaylığı bütün bir Aydın da coşkuyla karşılandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz