Erman Toroğlu'nun hırsızı uslanmıyor

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun evine giren hırsızlık şüphelisi "Jet Ramo" lakaplı Ramazan...

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun evine giren hırsızlık şüphelisi "Jet Ramo" lakaplı Ramazan Yavuz (21) Adana'da yakalandı. Adana ve Hatay'da 100'e yakın hırsızlık olayına karıştığı ileri sürülen Yavuz, "Herkesi soydum" dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, Adana'nın yanı sıra Hatay'ın Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde birçok hırsızlık olayına karışan Yavuz'u istihbarat çalışması sonucu lüks bir otomobille geldiği merkez Seyhan ilçesi Barbaros mahallesinde sıkıştırdı. Polisi görünce damdan dama kaçan Yavuz kıskıvrak yakalandı.

Reklam
Reklam

Erman Toroğlu'nun evini de soyduğu belirlenen Yavuz'un poliste 40'ın üzerinde hırsızlıktan kaydı bulunurken Dörtyol ve İskenderun'da hakim ve savcılara ait evlere de girerek hırsızlık yaptığını söylediği öğrenildi.

Evlere tırmanarak çıkan ve plastik kapıları tornavida ile esneterek içeri giren Ramazan Yavuz'un soygunları hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği için arkadaşları arasında "Jet Ramo" olarak anıldığı biliniyor. Gözaltında tutulduğu Emniyet Müdürlüğünden adliyeye sevk edilen Ramazan Yavuz, "Herkesi soydum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz