Ermenek’te 18. Taşeli Kültür, Sanat Ve Sıla Festivali

Karaman’ın Ermenek ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali...

Karaman’ın Ermenek ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali etkinlikleri kapsamında Ermenek Doğa ve Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü tarafından su sporları gösterileri düzenlendi.

Baraj gölünde gerçekleşen gösteri ve yarışmaları Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar ile daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Vatandaşlar baraj gölünde gerçekleşen kano yarışları ile su kayağı gösterilerini nefeslerini tutarak izledi. Yarışların sonunda Vali Murat Koca, Milletvekili Lütfi Elvan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz ve Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, bindikleri sürat teknesi ile baraj gölünü gezdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz