Ermenistan'ın Zulmünü Dünyaya Duyurmak İçin Yollara Düştü

Ermenistan'ın yaptığı katliamları dünyaya duyurmak amacıyla, yürüyerek Ermenistan'a gitmek için yola çıkan Kalender Bayramlı, Posof...

Ermenistan'ın yaptığı katliamları dünyaya duyurmak amacıyla, yürüyerek Ermenistan'a gitmek için yola çıkan Kalender Bayramlı, Posof Türkgözü Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a geçti.

Ankara’dan, 16 Kasım 2012'de yürüyerek yola çıkan 59 yaşındaki Kalender Bayramlı, sırtındaki çantası ile sınır ilçe olan Posof'a geldi. Bir gece Posof'ta kalan Bayramlı, sabah erken saatte Posof Türkgözü Sınır Kapısı'ndan da işlemlerini yaptırarak, Gürcistan'a geçti.

Üzerinde Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı olan protestocu, Erivan'a gidiş sebebini ise şöyle açıkladı:

Reklam
Reklam

"Benim tek amacın Ermenistan'ın nasıl bir katil devlet olduğunu dünyaya duyurmak. Çocukları dahi katleden bu canilerin, Hocalı katliamı ve aldığı toprakları geri vermesi için dünyanın harekete geçmesi için yürüyorum."

"Ermenilerin seni de öldürmelerinden korkmuyor musun" sorusuna ise Bayramlı, "Onların cani ve katil olduklarını zaten biliyorum. Bu nedenle hiç korkum yok. Ben Türk vatandaşıyım, kızımın birinin adı Azer, diğerinin adı da Baycan’dır. Ninemin adı ise Gence’dir" diyerek cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: