Eroğlu Gölet Projesi İhale Aşamasında

AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr.Muzaffer Yurttaş, Kula'da yapımı devam eden Bebekli ve Çelengöz sulama...

AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr.Muzaffer Yurttaş, Kula'da yapımı devam eden Bebekli ve Çelengöz sulama göletlerinden sonra Eroğlu Sulama Göleti projesinin de ihale aşamasına getirildiğini söyledi.

Milletvekili Muzaffer Yurttaş, programı kapsamında Kula’da çocukluğunun geçtiği Eroğlu Köyü’nü ziyaret etti, Eroğlu Sulama Göleti projesinin uygulanacağı inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Aynı güzergahta üç adet gölet projesinin yer aldığını belirten Yurttaş, ”Bin Günde Bin Gölet Projesi kapsamında yapılan Bebekli ve Çelengöz sulama göletlerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Eroğlu Göleti projesi de ihale aşamasına getirildi“ dedi.

Reklam
Reklam

Kula’ya toplam 9 adet sulama göleti yapılacağını söyleyen Yurttaş, ”Bebekli ve Çelengöz sulama göletlerinin yapımı devam ediyor. Eroğlu Gölet projesi de ihale aşamasına getirildi. Aynı güzergahta yer alan Bebekli, Çelengöz ve Eroğlu sulama göletleri bitirilip, faaliyete geçtiğinde toplam 660 hektar alan sulanabilecek. İlçe ekonomisine önemli katkı sağlayacaktır. Bin Günde Bin Gölet Projesi kapsamında Bebekli, Çelengöz ve Eroğlu ile birlikte Konurca, Dutluca, Saraçlar, Yurtbaşı ve Emre sulama göletleri de yapılacak. Bu göletlerin bazıları proje aşamasında, bazılarının ise ön çalışmaları yapılıyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: