Eroğlu'dan Dernek Ve Odalara Ziyaret

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, bazı dernek ve odaları ziyaret etti.

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, bazı dernek ve odaları ziyaret etti.

Eroğlu, ilk olarak Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Gökrem'i ziyaret etti. Gökrem, ziyaretten dolayı Eroğlu'na teşekkür ederek, muhtarların halkın içinden kişiler olduğunu ve vatandaşların isteklerini yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Gökrem, muhtarların özlük haklarının korunmasını istediklerini belirterek, "Muhtarlar ödenek usulü çalışan, hiçbir sosyal güvencesi olmayan, tamamen gönüllük esasıyla çalışan kişiler. Biz, 2013 yılında çıkacak yeni anayasada ve düzenlenecek Mahalli İdareler Yasası'nda muhtarlarımızın özlük hakları sağlanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Eyüp Eroğlu ise "Muhtarlık gerçekten de önemli bir görev. Özlük hakları çok önemli bir konu. Bu konuda da partimizin uzun zamandır üzerinde çalıştığı bir tasarı var. Halkımız da muhtarlıklar kalkacak diye bir düşünce var ama asla muhtarlıklar kalkmayacak. İçişleri Bakanlığımızın muhtarların özlük haklarıyla ilgili bir çalışması ve tasarısı var. Mevcut dönemden daha iyi bir hale geleceğini biliyoruz. Partim ve teşkilatım olarak sizlere görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Eroğlu, daha sonra Tokat Ekmekçiler ve Fırıncılar Odası'nı, Umumi Servis Taşıyıcılar Odası'nı ve Tokat Berberler ve Kuaförler Odası'nı ziyaret etti.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: