Erol Köse Emniyette

Bülent Ersoy'un şikayeti üzerine telefon ve bilgisayarlarına el konulan Erol Köse, Bilişim Büro Amirliği'ne gelerek...

Bülent Ersoy'un şikayeti üzerine telefon ve bilgisayarlarına el konulan Erol Köse, Bilişim Büro Amirliği'ne gelerek eşyalarını tekrar teslim aldı.

Geçtiğimiz günlerde polis, Erol Köse'nin evindeki bilgisayar ve telefonlara el koymuştu. Emniyete gelerek telefon ve bilgisayarını teslim alan Köse, hepsinin temiz çıktığını söyledi.

Erol Köse, "Hiçbir suç unsuru rastlanmadığı ortaya çıktı. Bu da Bülent Ersoy'a kapak oldu. Güvelik yetkilileri telefonlarımızı bilgisayarlarımızı incelediler ve teşekkür ettiler. İçinde hiçbir suç unsuru bulunmadı ve böylece Bülent Ersoy'un hayal gördüğünü hep birlikte anlamış olduk" dedi. Bülent Ersoy'la aralarındaki durumun yargıya intikal ettiğini ifade eden Köse , bilgisayar ve telefonlarının temiz çıktığının tekrar altını çizdi.

Reklam
Reklam

Köse, yaptığı açıklamanın ardından, emniyetten ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: