Erol'dan son veda

Vali Muammer Erol, Valilik makamında düzenlenen uğurlama töreninin ardından Elazığ’dan ayrıldı.

3 Ağustos da açıklanan valiler kararnamesi ile Konya Valiliğine atanan Vali Muammer Erol, Valilik makamında düzenlenen uğurlama töreninin ardından Elazığ’dan ayrıldı.

Vali Muammer Erol’u uğurlamaya kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, Valilik personeli ve vatandaşlar katıldı.

Törende Vali Erol, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak helalleşti.

Uğurlama töreninin ardından bir açıklamada bulunan Vali Erol, “Elazığ’dan ben kendi adıma hakikaten hayatımın unutamayacağım 4,5 yılını unutamayacağım güzel insanlar ve güzelliklerle geçirmiş, şahsı mutlu biri olarak ayrılıyorum. İnşallah ilk gelirken arzu ettiğim, Elazığlıların her birinin gönlünde bir köşecik de olsa yer edinebilmek mümkün olabilmişse kendimi buranın en zengin insanı olarak bir kat daha mutlu hissederim.” İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Vali Muammer Erol, bir gazetecinin, “Görev yaptığınız süre içerisinde içinizde uhde kalan, keşke bu olsaydı dediğiniz bir şey var mı?” şeklindeki soruya ise “Keşke olmasa hayatta. Olan hayırlıdır. Olmamışsa da hayırlıdır. Keşkesi yok.” dedi.

Vali Erol, bugün saat 17.00’de havayoluyla Elazığ’dan ayrılarak Konya’ya hareket etti.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: