Ersun Yanal: Onur'u Yürekten Kutluyorum, Takımını 12 Kişi Oynattı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Kupa bir süreç, ilk maçını geçtik. Bundan sonraki maçlarda rakiplerimizi...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Kupa bir süreç, ilk maçını geçtik. Bundan sonraki maçlarda rakiplerimizi yenebilecek bir takımız. İddiamızı devam ettireceğiz” dedi.

Yanal, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 2-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sözlerine rakip takımın kalecisi Onur’u kutlayarak başladı. Onur’un Trabzonspor’u 12 kişi oynattığını ifade eden Yanal, “Hakikaten çok başarılı bir performans. Uzun süren bir sakatlık sonrasında bir takım tartışmaların içinde olmasına rağmen karakteri ve çizgisiyle Türk futbolunda çok önemli bir değer olduğunu bir kez daha kanıtladı. Onu tebrik ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Maça rakibe yaptıkları 2 asistle başladıklarını kaydeden Yanal, “İleri çıkarken kaptırdığımız iki topun karşılığında iki gol yedik. Oyun disiplini bizim istediğimiz düzeyde değildi. Mental anlamda hücumu çok arzuluyoruz ama bunun karşılığı olan savunmanın da önlemleri olmalı. Çıkarken kaptırdığımız iki top sonrasında yediğimiz gollerden sonra oldukça efor sarf etmek zorunda kaldık. Karşımızda hakikaten kaleyi kapatmış bir kaleci vardı. Belki 5- 5 veya 7- 5 bitecek bir karşılaşmaydı. 10 kişi kaldıktan sonra yüklenirken pozisyonlar verdik. Onun dışında oyunu kontrol ettiğimizi düşünüyorum. Kupa bir süreç, ilk maçını geçtik. Bundan sonraki maçlarda rakiplerimizi yenebilecek bir takımız. İddiamızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Nuhiu ve Veysel Sarı da kendilerine geçit vermeyen Trabzonspor’un kalecisi Onur’u tebrik etti. Takım olarak maça kötü başladıklarını söyleyen Veysel, “Kendi hatalarımızdan kötü goller yedik. Sonra toparladık ama 7 – 8 tane pozisyon kaçırdık. Takım olarak sadece Onur’a yenildiğimizi düşünüyorum. Allah onu nazarlardan saklasın. İnşallah bir daha sakatlık yüzü görmez. Rüzgarı arkasına aldı ve bize geçit vermedi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: