Ertekin: Fenerbahçe maçında hedefimiz galibiyet

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili Alpaslan Baki Ertekin, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili Alpaslan Baki Ertekin, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Yarın akşam Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Cihan Muhabiri'ne açıklamalarda bulunan Başkanvekili Ertekin, sezon başından beri takım olarak her zaman iyi futbol oynamayı kendilerine hedef olarak belirlediklerini ve bunu başarmak istediklerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Galatasaray'a deplasmanda 4-1 yenildiği karşılaşmada dahi iyi futbol oynadığını kaydeden Ertekin, Fenerbahçe maçında ise hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Alpaslan Ertekin, Fenerbahçe maçıyla ilgili şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çok iyi bir futbolla Fenerbahçe'yi mağlup etmek istiyoruz. Tek hedefimiz galibiyet. Bizim Fenerbahçe'yi yenmemiz asla sürpriz olmaz. Onların bizi de yenmesi sürpriz olmayacaktır. Üç ihtimalli bir maça çıkacağız. Fenerbahçe'yi yarın akşam Olimpiyat Stadı'nda çok iyi bir şekilde ağırlayıp onları puansız evlerine göndermek istiyoruz. Eğer yarın akşam Fenerbahçe bizi yenerse Bozbaykuşlarımız ve yönetimimiz Fenerbahçelileri alkışlarayarak evlerine göndeririz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz