Ertelenen Samsunspor - Denizlispor Maçını Yine Aynı Hakem Yönetecek

PTT. 1 Lig'in 6. haftasında, 6 Ekim Cumartesi günü oynanırken ışıkların sönmesi üzerine ertelenen Samsunspor...

PTT. 1 Lig'in 6. haftasında, 6 Ekim Cumartesi günü oynanırken ışıkların sönmesi üzerine ertelenen Samsunspor - Denizlispor maçını yine aynı hakemin yöneteceği açıklandı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanmakta olan karşılaşmanın 11. dakikasında şehir elektrikleri kesilince, hakem Mustafa Aydın mücadeleyi ertelemişti. Futbol Federasyonu'nun aldığı karar üzerine 24 Ekim Çarşamba günü Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanacak erteleme maçını, yine aynı hakem Mustafa Aydın'ın yöneteceği açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak Samsunspor - Denizlispor maçını yine Mustafa Aydın'ın yöneteceği, Aydın'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Baran Eraslan'ın yapacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: