Ertuğrul Gazi Kıyafetiyle Türkiye Turunda

- ERTUĞRUL Gazi kıyafeti giyerek Türkiye'yi il il gezen Hamza Çukur, son olarak geldiği Çorum'da görenlerin dikkatini çekti. Giresun'da yaşayan 2 çocuk

- ERTUĞRUL Gazi kıyafeti giyerek Türkiye'yi il il gezen Hamza Çukur, son olarak geldiği Çorum'da görenlerin dikkatini çekti.
Giresun'da yaşayan 2 çocuk babası 5 torunu bulunan Hamza Çukur, Ertuğrul Gazi kıyafetiyle Türkiye turuna çıktı. Bugün Çorum'a gelen Çukur, görenlerin dikkatini çekti. Kent merkezindeki Gazi Caddesi'nde gezen Çukur, tarihi Saat Kulesi önünde fotoğraf çektirdi, güvercinlere yem attı. Hamza Çukur, yanına gelenlerle de selfie çektirdi.
Çukur, "Türkiye’yi il il dolaşıyorum. Gittiğim her ilin tarihi ve kültürel yönünü araştırıyorum. Gittiğim her ilde bulunan türbeleri ziyaret edip dua ediyorum. Buraya Eskişehir’den geliyorum ardından da Diyarbakır’a gitmeyi amaçlıyorum” diye konuştu. Çukur, "Osmanlıyı çok seviyorum. Ertuğrul Gaziyi çok seviyorum. Cumhurbaşkanımı, ülkemi, milletimi ve devletimi çok seviyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz