Ertuğrul Sağlam: 35 Dakikayı Hatırlamak Istemiyorum

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, ilk 35...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, ilk 35 dakikayı hatırlamak istemediğini söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan başarılı teknik adam, "İlk 35 dakikayı hatırlamak istemiyorum. Bizim adımıza kötü geçen bir süreydi. O bölümü boşa geçirdik diyebiliriz. Bir şeyler yapmamız gerektiğini hatırladık. Son 10 dakika baskı kurduk, pozisyon da yakaladık." diyerek şunları söyledi:

"İkinci yarıda rakip üzerinde baskı kurduk. Aynı zamanda rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Bunu da başardık. Bir pozisyon verdik. Gol için arayışlarımız devam etti. Golü bulduk. Kaybedilmiş 2 puan gibi görünüyor. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz ama sonradan gelip golü bulup bir puan almak da kötü değil.

Reklam
Reklam

Olumlu bakıyoruz ama ilk yarıda futbol olarak ortaya bir şey koymamak iyi değil, bunu gidermemiz gerekiyor. Kedimizi toparlama açısından mesafe kat etmemiz gerekiyor. Sivasspor maçından sonra yine zamanımız olacak. Ama bugün ikinci yarıda maçı kazanma adına gösterdiğimiz istek, coşku iyiydi. Bugün ki karşılaşmanın olumlu tarafı buydu. Rakibimiz de iyi bir takım. Onları da tebrik ediyorum.”

İBRAHİM: GOLÜ ERKEN ATSAYDIK KAZANIRDIK

İbrahim Öztürk ise yaptı açıklamada, “Geçen hafta kaybettiğimiz karşılaşmadan sonra bu maç çok önemli. Yarım saat kötüydük. Bize yakışmayan bir oyun oynadık." diyerek şunları söyledi:

"Golü yedikten sonra toparlandık. Kazanmak istiyorduk. Golü erken bulsaydık belki kazanabilirdik. Maçı koparacak pozisyonlar da yakaladık. Artık ders alıyoruz, toparlanıp yukarılara çıkmamız gerekiyor.”

Yeşil - beyazlıların başarılı ismi Belluschi ise ilk yarıya çok kötü başladıklarını belirterek, “İlk 35 dakika sadece maçı seyrettik. Ama golü yedikten sonra ilk yarının sonunda baskıyı getirdik. İkinci yarıda da bunu sürdürdük. Gol geç geldi ama beraberlik de iyidir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

KARAMAN: TAKIM OLAMAYA BAŞLADIK

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise Bursaspor gibi zor bir deplasmanından bir puan almanın pozitif gibi göründüğünü ifade etti.

İlk yarıda iyi oynadıklarını, öne de geçtiklerini belirten Hikmet Karaman, “Ama 60 dakika 1-0 oynayan bir takımın ikinci golü de bulması gerekir. Orada eksiklerimiz var. Kupa maçı nedeniyle fiziksel eksikliklerimiz göründü." diyerek, şunları söyledi:

"Oyuna soktuğumuz oyuncular renk kattı. Isınmaya giden oyuncuların başında da teknik direktör olmalı. Çünkü iyi ısındıklarını sanmıyorum. İyi ısınmayan oyuncu oyuna girince kalıyor. Bizim maçta olduğu gibi. Yavaş yavaş takım olmaya başladık. İyiye gidiyoruz. Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. İki takımı da çağırıp alkışladılar. Her iki takıma da başarılar.”

SERDAR: ZOR DEPLASMANDI

Serdar Kurtuluş ise zor bir deplasmanda oynadıklarını belirterek, "İkinci golü bulacak pozisyonlar ürettik. Gole çevirseydik daha iyi olacaktı. Biraz daha pozitif bir oyun oynadık. Ortada geçen bir maçtı. Bursaspor son bölümlerde baskı kurdu. Yeneceğimiz maçı berabere bitirdik. Deplasmandan alınmış bir puan var. Sevindirici tarafı bu.” dedi.

Reklam
Reklam

Haris ise Bursaspor’un kazanabilmek için çok uğraştığını ancak kendilerinin de iyi oynadıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: