Ertuğrul Sağlam: Bobo ile görüştüm, olursa çok iyi olur

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer listesinde adı geçen Bobo ile görüştüğünü, transfer edilmesinin çok...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer listesinde adı geçen Bobo ile görüştüğünü, transfer edilmesinin çok iyi olacağını söyledi.
Bursa’da yerel bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan genç teknik adam, ilk yarıdaki kötü sonuçları telafi etmek istediklerini dile getirdi. Bu amaçla gol özelliği fazla olan bir oyuncu alacaklarını belirten genç hoca, şöyle konuştu:
“Taraftarımızın ve camiamızın beklentisi farklıdır ama bizim gerçekten iyi bir kadromuz var. Bu yüzden fazla oyuncu almayacağız. Büyük paralar veriyorsunuz ancak hayal kırıklığı çıkabiliyorlar. Bizim ilk düşüncemiz ülkemizi bilen oyuncuları kadromuza katmamız. Bobo da bunlardan bir tanesi. Kendisi ile görüştüm. Kulübü ile de görüşeceğiz. Olursa çok iyi olur, olmazsa da farklı alternatiflere yöneleceğiz.”

Reklam
Reklam

“TÜRKİYE KUPASI’NA SARILACAĞIZ”
Bu sene ilk 4 hedefinin çok gerisinde kaldıklarının altını çizen Ertuğrul Sağlam, en gerçekçi hedefin Türkiye Kupası olduğunu, bu hedef için çok çalışacaklarını vurguladı. Başarılı çalıştırıcı, “Gerçekçi olmak gerekirse Avrupa'ya gitme yolundaki en yakın hedef Türkiye Kupası. Bu kupaya daha çok sarılmamız lazım.” dedi.

“KONGREYE KADAR HESAPLAR ERTELENSİN”

Takımın durumu nedeniyle şehirden ve taraftardan gelen tepkilere dikkat çeken genç teknik adam, şunları ifade etti:
“Onlardan rica ediyorum. Bu kulübün mayıs ayında kongresi var. Kimin ne hesabı varsa, kongreye kadar ertelesin. Bugün birlik günüdür, destek olma günüdür. Başka Bursaspor yok. Yönetim devam eder mi? Etmez mi? Bilinmez. Bursaspor'un iyi yerlerde olması lazım. Başkası gelecekse de Bursaspor'u iyi yerden alması gerek. Bu bütünlüğü devam ettirmek için anlayış ve hoşgörü istiyoruz.”
Ertuğrul Sağlam, mayıs ayındaki kongreye göre Bursaspor’da kalıp kalmayacağına karar vereceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz