Ertuğrul Sağlam: Büyük transferlerle büyük takım olunmuyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, büyük transfer yapmakla büyük takım olunmadığını, önemli olanın alt yapıdan...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, büyük transfer yapmakla büyük takım olunmadığını, önemli olanın alt yapıdan takıma futbolcu kazandırmak olduğunu söyledi.
Sağlam, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Selim Yedikardeş ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Bursapor’a her zaman destek sağladıklarını belirten DOSABSİAD Başkanı Yedikardeş, "Her zaman olduğu gibi Bursaporumuzun bu organizasyonuna da destek olacağız. Bursaspor’da emeği geçmiş ve bölgemizde de halen futbol okulu olan Nejat Biyediç anısına düzenlecek dostluk ve hazırlık maçına DOSAB’lı sanayiciler olarak katkı koymanın memnuniyeti içerisindeyiz." dedi.
Nejat Biyediç’in vefatı öncesi başlattıkları ve DOSAB ile Emniyet Müdürlüğü’nün ortalaşa yürüttüğü ve halen 75 gencin spor eğitimi aldığı DOSAB Nejat Biyediç Futbol Akademisi’nin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Yedikardeş, futbol akademisinin önemine vurgu yaptı.
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise saygı duyduğu bir meslektaşı olarak rahmetli Nejat Biyediç anısına Velez Mostar ile düzenlenecek olan dostluk maçı için sanayicileri özel olarak maça davet ettiğini söyledi.
Büyük transfer yapmak ile büyük takım olunmadığını işaret eden Sağlam, önemli olanın altyapıdan takıma kazandırılacak futbolcuların yetiştirilmesi olduğunu ve dünyada büyük kulüplerin bu bilinçle çalıştıklarını, paranın ise daha sonraki sıralarda yer aldığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz