Ertuğrul Sağlam: İlk 8’i garanti altına alıp çıkabildiğimiz yere çıkacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç başında sıkıntı yaşamalarına karşın başarılı bir maç çıkardıklarını söyledi....

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç başında sıkıntı yaşamalarına karşın başarılı bir maç çıkardıklarını söyledi. Sağlam, ilk 4 için matematiksel olarak ümit bulunduğunu ancak önce ilk 8’i garantiye almak istediklerini dile getirdi.

Başarılı teknik adam, Karabükspor’u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarının en başarılı takımına karşı hem gol arayıp hem de kontratak oyuncularına önlem almaya çalıştıklarını ifade etti. Bunun kolay olmadığını belirten Sağlam, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Maçın başında biraz sıkıntı yaşadık ama oyuncularımız daha sonra iyi değerlendirdiler. Sonuçta oyuncularımız özellikle söylediğimiz oyunu kanatlara açıp bu şekilde rakip defansı açabiliriz diye düşünmüştük. Nitekim ilk gol de öyle geldi. 2-0’u devre bitmeden bulunca ikinci yarı rakip biraz daha risk aldı ve bizim için iyi oldu. Kazandığımız için mutluyuz. İlk 8 hedefimiz var. Kazanma arzusu, iyi futbol Eskişehir maçına da yansırsa üç puanı alırız diye düşünüyorum.”

İLK 8’İ GARANTİ ALTINA ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Genç çalıştırıcı, Galatasaray maçında da kendilerini destekleyen bayan taraftarlara da teşekkür etti. Sağlam, bir gazetecinin, ilk 4 ümidiniz var mı?” şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi.

“İlk 4 için ümit var tabiki. Matematiksel olarak devam ettiği sürece ümit var. Ama biz ilk önce ilk 8’i garanti altına almaya çalışacağız. Daha sonra çıkabileceğimiz yere kadar çıkacağız.”

KORKMAZ: POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Oyun disiplininden koptuk. Bu nedenle de yenilgi kaçınılmaz oldu.'' dedi.

Reklam
Reklam

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ilk 25 dakikasında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için mağlup olduklarını belirtirken, Bursaspor’a 3-0 yenildikleri maçın ardından şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bursaspor’u tebrik ediyorum. İlk 25 dakika çok etkili oynadık. Gol pozisyonları da bulduk. Değerlendiremedik. Yediğimiz gol taktik disiplin olarak oyuncularım farklı pozisyon aldılar. İkinci yarıda 3. Golü yedikten sonra disiplini elden bırakınca oyun da koptu. Bundan sonrasına bakacağız. Kendi sahamızdaki maçlara bakacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz