Ertuğrul Sağlam, lige galibiyetle başlamak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.Sağlam, Kayserispor hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.
Sağlam, Kayserispor hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarının sorularını cevapladı. 2011-12 sezonunun Türk futboluna hayırlı olması dilekleriyle sözlerine başlayan Sağlam, şöyle konuştu:
"Futbolun içindeki tüm bireylerin eskisinden daha fazla sorumluluk alması gerekecek. Futbolla yatıp, futbolla kalkıyoruz. 7'den 70'e tüm insanlarımız, bayanlarımız bile çok ilgilendiği, içimize işleyen bir keyif bu. Futbolu yeniden eski keyifli haline ulaştırmak için de herkesin eskisinden daha fazla sorumluluk alması ve hassas olması gerekecek. Ben, Türk futbolunun tekrar eski haline döneceğine yürekten inanıyorum. Biz de Bursaspor olarak üstümüze ne vazife düşüyorsa yapmaya hazırız."

Reklam
Reklam

ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPTIK
Kadroda değişiklikler yaptıklarını ve bu değişikliklerin takıma katkı sağlayacağına inandığını belirten Sağlam, "Kadromuzda çeşitli değişiklikler yaptık. Yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı.'' diyerek, şöyle devam etti:
''Eskisinden daha dinamik, daha çok koşan, oyunun her alanında mücadeleyi elinden bırakmayan, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan Bursaspor izlettirmek isteyeceğiz. Bu yapılanmanın, bu değişimin bir amacı da şuydu; geleceğin Bursaspor'unu oluşturmak için alt yapı hazırlığıydı bu. Bize katkı sağlayacağına inandığımız değişim oldu."

TARAFTARA DESTEK MESAJI
Kayserispor ile ilk karşılaşmayı oynayacaklarına dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, "Kendi sahamızda başlamak avantaj gibi gözükse de, karşımızda çok iyi bir ekiple oynayacağız. Başlarında çok bilgili ve kültürlü bir antrenör var. Kadrolarına çok iyi takviyeler yaptılar. Bu hafta oynanacak karşılaşmaların arasında, keyif derecesi en yüksek olan bir kaç karşılaşmadan biri olacak.” dedi.
Sezonun ilk maçı olarak bundan sonraki dönemle alakalı kendilerinden başarı bekleyen insanlara umut aşılama açısından bu maçın çok önemli olduğuna vurgu yapan Sağlam, ortaya futbol kalitesi, mücadele onun beraberinde sonuç almaları gerektiğini söyledi.
Bu konuda kendilerine destek olan önemli bir grubunda taraftarlar olacağını belirten başarılı teknik adam, “Onların da pazar günkü maçta yeşil beyaz bir atmosfer içinde, bizim performansımızı üst seviyeye çıkarmak açısından katkı yapmalarını isteyeceğiz. İlgi göstermelerini bekliyoruz. Onların da katkılarıyla sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz." şeklinde taraftara mesaj verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz