Ertuğrul Sağlam'dan Taraftarlara Sitem

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul BBSK karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.Sağlam, futbolcuları protesto...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul BBSK karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Sağlam, futbolcuları protesto eden yeşil - beyazlı taraftarlara da seslenerek, "Böyle giderse 2 hafta sonra oynatayacak oyuncu bulamayız." dedi.

Ertuğrul Sağlam, maçtan önce puan sıralamasının zirvesine yaklaşma şansıları bulunduğunu; fakat bu şansı kullanamadıklarını belirterek, ''İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maalesef kötü bir maç oynadık. Bu yarışın içerisinde, 3 puan geriden devam edeceğiz. Hafta içi 1461 Trabzon'la hafta sonu da Galatasaray'la önemli bir maçımız var. Moralimizi bir an önce yukarıya çıkarmamız gerek.'' şeklinde konuştu

Reklam
Reklam

16 günde 6 maç yaptıklarını hatırlatan genç hoca, iklim ve saha şartlarının da oyuncularını zorladığını dile getirdi. Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu gibi durumlarda oynanan kötü oyun ve alınan sonuçlar için oyuncuları suçlamamak lazım. Onlar ellerinden gelen her türlü mücadeleyi ortaya koyuyor.''

SAĞLAM'DAN TUNCAY'A DESTEK, TARAFTARA SİTEM

Taraftarların Tuncay Şanlı ve takıma tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Ertuğrul Sağlam, Tuncay Şanlı'nın onurlu ve haysiteyetli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Tecrübeli teknik adam, ''Taraftarlar, takımlarının kazanmasını istiyor doğal olarak. Bu oyunculara küfür etmek, oyuncusunu aşağılamak ve takımıyla dalga geçme hakkını kimseye vermez. O açıdan çok üzüldük. Saha içerisindeki oyun ve skorla beraber, taraftarın göstermiş olduğu tutumla da bugünü hatırlamak istemiyorum. Hiç yakışık alan bir durum olmadı. Tuncay onurlu ve haysiyetli bir arkadaşımız. Her türlü ortamda Türk futbolunun içinde kaldı. Bu tür durumları çok yaşadı. Benim açımdan da Tuncay önemli bir oyuncu. Bu olumsuzluklardan kurtulup takımına katkı sağlayacaktır. Böyle giderse, iki hafta sonra takımda oynatacak futbolcu bulamayız. Gelinen nokta bizim açımızdan hoş bir nokta değil. Bu durumu çevirmek için elimizden geleni yapacağız ama bu dönemde de destek bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Açıklamalarının ardından gitmek için hazırlanan Ertuğrul Sağlam, tekrar yerine oturarak, "Burada kendi durumumuzu konuştuk; ama karşımızda da iyi bir takım vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuları ortaya koydukları performanstan dolayı kutluyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Bursasporlu futbolcu Ferhat Kiraz da galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını; ancak başarımadıklarını, hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdi. Ferhat, "Umarım en kısa zamanda toparlanarak Bursaspor'u iyi yerlere getirmeye çalışırız." diye konuştu.

Takım kaptanlarından İbrahim Öztürk ise kendi kimliklerini sahaya yansıtamadıklarını kaydederek, "Kendi içerimizde konuşmalarımızda Bursaspor'u iyi yerlere getirecek güce sahip olduğumuzu söylüyoruz. Bundan sonraki dönemde inşallah iyi sonuçlarla istediğimiz noktaya ulaşırız.'' şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: