ERÜ Astronomi Ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğrencilerine Ödül

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü ile Astronomi Kulübü öğrencileri, Türk Astronomi Derneği tarafından "En İyi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü ile Astronomi Kulübü öğrencileri, Türk Astronomi Derneği tarafından "En İyi Sözlü Poster" ödülüne layık görüldü.

ERÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yrd. Doç. Dr. Ferhat Fikri Özeren danışmanlığında öğrenciler Can Terzioğlu, Kerem Osman Çubuk, H. Aziz Kayıhan, Mehmet İhsan Selmanoğlu ve Sara Bulut'un hazırladığı "Meteor Yağmurlarının Radyo Bölgedeki Gözlemleri ve Gözlemlerin Değerlendirilmesi" başlıklı poster sunumu, 18. Ulusal Astronomi Kongresi'nde Türk Astronomi Derneği tarafından ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Uluslararası Meteor Konferansı'na katılan ve Türkiye'yi temsil eden öğretim üyeleri ile öğrencileri, başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

31 yıldır yapılan uluslararası bu toplantıda Türkiye'nin ilk defa ERÜ tarafından temsil edildiği belirtildi.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: