ERÜ Hastanelerinin Yenilenen Birimleri Hizmete Sunuldu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi hastanelerinin yenilenen bazı birimleri hizmete sunuldu.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi hastanelerinin yenilenen bazı birimleri hizmete sunuldu.

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hastanelerdeki yenileme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Hastane birimlerinde ve servislerde yenileme çalışmalarını bitirdik. ERÜ Tıp Fakültesi Türkiye'nin önde gelen hastanelerinden biri oldu. Çevre illerden gelen hastalara da hizmet veriyoruz. Yılda 800 bin hasta ayakta, 120 bin hasta da yatarak tedavi görüyor. Hastanemizin yenilenmesinde emeği geçen hayırseverlere teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur da hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hayırseverlerin hastanelerine çok büyük katkılar sağladıklarını ifade eden Keleştemur, "Çok fazla yardım alıyoruz. Başka üniversitelere örnek oluyoruz. İnşallah bizler de zamanı gelince hayırseverlere katılırız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: