Erü Spor Şenliğinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 14. Geleneksel Spor Şenliği’nde dereceye giren üniversite personellerine ve öğrencilerine ödülleri verildi.ERÜ...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 14. Geleneksel Spor Şenliği’nde dereceye giren üniversite personellerine ve öğrencilerine ödülleri verildi.

ERÜ Süleyman Demirel spor salonunda düzenlenen ödül törenine ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, ERÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Müberra Koşar, öğrenciler ve personeller katıldı. Ödül töreni saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

8 Nisan’da basketbol, voleybol, halı saha futbol, masa tenisi ve yüzme spor dallarında başlayan 14’üncü Geleneksel Spor Şenliği’nde dereceye giren takımlar kupalarını ve madalyalarını aldı. ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan’da dereceye giren personelleri ve öğrencileri tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz