Erü Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekiminden İsmail Sakın'ın Ölümü İle İlgili Açıklama

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, 25 Mayıs’ta Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde...

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, 25 Mayıs’ta Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıda ağır yaralanan teknisyen İsmail Sakın’ın şehit olması ile ilgili açıklamada bulundu.

Prof. Dr. Doğru, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“25 Mayıs günü Pınarbaşı’ndaki terör olayı sonucunda yaralanan İsmail Sakın, hastanemizde tedavi altına alınmıştı. O günden beri ciddi manada tıp hizmeti verdik kendisine. Kendisi ilk geldiği günlerde beyin bölgesinde şarapnel parçasıyla ciddi bir yaralanma söz konusuydu. Bu yaralanma nedeniyle ameliyata almıştık. Ameliyattan sonra beyin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyordu. Bu takipler esnasında hayati fonksiyonları düzelmedi. Bugün saat 09.00 itibarıyla kendisini kaybettik. Yakınlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun.”

Reklam
Reklam

Doğru, basın mensuplarının, Sakın’ın uyandırma işlemine tabi tutulup tutulmamasıyla ilgili sorusunu ise, “İlk ameliyatın ardından uyandırma işlemleri üç gün sonra başladı. Fakat bu uyandırma işlemlerine bir yanıt alamadık. O günden beri tıbbi durumunda bir ilerleme olmadı. En son saat 09.00'da kardiyo fonksiyonlarını kaybetmesi üzerine vefat etmiştir” şeklinde yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: