Erü’de Türkmen Rüzgarı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Kerkük’ten Anadolu’ya’ adlı konserde Türkmen sanatçılar...

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen ‘Kerkük’ten Anadolu’ya’ adlı konserde Türkmen sanatçılar sahne aldı.

ERÜ Sabancı Kültür Sitesi’nde nevruz kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ‘Kerkük’ten Anadolu’ya’ isimli konsere Vali Vekili Davut Haner, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, öğrenciler ve davetliler katıldı. Konserde sahne alan ‘Türkmen Üçlüsü’ adlı grup Türkmen Türküleri’ni seslendirdi.

Konseri izleyen öğrenciler, söylenen türkülere eşlik etti ve eğlenceli bir vakit geçirdi. Bazı öğrenciler de türküleri kayıt altına aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz