Eruh Gençlikspor Voleybol Takımı Liderliği Korumak Istiyor

Siirt TVF Voleybol Bölgesel Ligi R grubunda ilk yarıyı lider kapatan Eruh Gençlik Voleybol takımı, bu başarısını sürdürmek istiyor.

Siirt TVF Voleybol Bölgesel Ligi R grubunda ilk yarıyı lider kapatan Eruh Gençlik Voleybol takımı, bu başarısını sürdürmek istiyor.

Eruh Gençlik Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Barış Kezer, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Mardin Gençlikspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmada galip gelmeleri halinde Play-Off'a katılmayı garantileyeceklerini ifade eden Kezer, şunları söyledi:

"Voleybol takımımız ilk yarı oynadığı maçlarda üstün bir başarı göstererek lider oldu. Voleybolcularımız, değerli antrenörümüz Erdal Kılıçer'in önderliğinde üç haftalık devre arasını çok iyi bir şekilde değerlendirdiler. İkinci yarının ilk maçında zorlu bir deplasmana gidiyoruz. İnşallah Mardin deplasmanını kayıpsız geçerek hem ilk yarının rövanşını alacağız hem de gruptan çıkmayı garantileyeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Nurettin Kilis / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: