Eruh Kaymakamlığı 50 Çocuğu Sünnet Ettirdi

SİİRT (AA) - Eruh Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 47 ailenin 50 çocuğu sünnet ettirdi.

Eruh Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 47 ailenin 50 çocuğu sünnet ettirdi. Eruh Devlet Hastanesinde yapılan sünnet etkinliğine Eruh Kaymakamı Levent Yazıcı, Eruh Devlet Hastanesi Baştabibi Cengizhan Uysal, Hastane Müdürü Edip Çelepkolu, Çocuklar ile ailelerin katılımıyla sünnetler yapıldı. Çocuklara oyuncak hediyeler veren Yazıcı, "Muhtarlarımız ve idarecilerimizle birlikte imkanı olmayan ailelerin çocuklarını sünnetsiz olduklarını tespit ettik ve Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının katkılarıyla sünnet etkinliği gerçekleştirdik. Ramazan bayramından sonra sünnet olan çocuklarımız için çok kapsamlı şölen hazırlayıp güzel bir bayram sunmayı planlıyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarak, emeği geçen Eruh Devlet Hastanesi çalışanlarına, Muhtarlarımıza ve katkılarından dolayı Siirt Sağlık İl genel sekreterliği doktorlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Yazıcı "Düzenlediğimiz sünnet şölenimizde 50 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atacaklardır. Sünnet şöleni gibi geleneksel etkinliklerle, geleceğin mimarları olacak çocukların sağlıklı, mutlu ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmesini hep birlikte sağlıyoruz. Bu gibi etkinlikler toplumsal davranışlarımızın en güzel örneklerini oluşturmaktadır. Hepimizin ortak çabasıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin bu ülkeyi çok daha güzel yarınlara taşıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: