ERUSAM'dan ‘Kim Bu Dağdaki Teröristler’ konulu panel

Kayseri Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM), ‘Kim Bu Dağdaki Teröristler’ konulu panel düzenliyor. Panele,...

Kayseri Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (ERUSAM), ‘Kim Bu Dağdaki Teröristler’ konulu panel düzenliyor. Panele, Bilge Adamlar Stratejik Araştırmalar Merkezi (BİLGESAM) Başkanı Doç. Dr. Atilla Sandıklı konuşmacı olarak katılacak.
Türkiye’nin bölgesel ve küresel anlamda uyguladığı ve uygulayacağı politikalara temel oluşturacak stratejilerin belirlenmesine katkıda bulunmak amacıyla, Erciyes Üniversitesi bünyesinde kurulan ERUSAM bu yıl faaliyete geçti. ERUSAM, iç politikada siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik problemlerin çözümünde ve dış politikada milli bir stratejinin belirlemesinde Türk karar alıcılarına fikir üretimi için yardımcı olmak amacıyla her ay düzenli paneller yapacak. Bu doğrultuda ilk panel ekim ayında gerçekleştiriliyor.
ERUSAM Başkanı Prof. Dr. Metin Hülagü başkanlığında gerçekleştirilecek olan ilk panelin konusu ‘Kim Bu Dağdaki Teröristler’.
26 Ekim tarihinde yapılacak panele BİLGESAM Başkanı Doç. Dr. Atilla Sandıklı, Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mazhar Bağlı, TEPAV Terör Uzmanı Dr. Nihat Ali Özcan konuşmacı olarak katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz