Erwin Olaf'ın "Anlatılmayanın Güncesi" Sergisi Uzatıldı

 Modern fotoğrafçılığın sıra dışı isimlerinden Erwin Olaf'ın "Anlatılmayanın Güncesi" sergisi, yoğun ilgi nedeniyle 5 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Modern fotoğrafçılığın sıra dışı isimlerinden Erwin Olaf'ın "Anlatılmayanın Güncesi" sergisi, yoğun ilgi nedeniyle 5 Ağustos'a kadar uzatıldı. Cermodern'den yapılan açıklamaya göre, ziyarete açıldığı 29 Nisan'dan itibaren binlerce sanatseverin gezdiği sergi, son iki yılda ürettiği Berlin ve The Keyhole serilerinin seçkisini sunuyor. Fotoğraflarını ve renklerini bir ressam titizliğinde kurgulamasıyla dikkatleri çeken Olaf, 6 değişik tarihi mekanda yaptığı çekimlerde Berlin'in tarihi ve kültürel yansımasına odaklanarak şehri demokrasi, özgürlük, anarşi ve hedonizmle beraber büyük ve farklı alt kültürlerin hakim olduğu güçlü bir duyguyla kimliklendiriyor. Olaf, Keyhole seçkisinde ise izleyiciyi anahtar deliğinde sahnelenmiş psikolojik kurgularla baş başa bırakıyor. Hollanda Büyükelçiliği katkılarıyla gerçekleştirilen sergi, 5 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz